Horror night – viata de camin

Chiar dacă n-ai parte de foarte multă intimitate, viața în cămin poate fi faină, asta dacă nimerești cu colegi de cameră ok.

 

Aseară s-a constatat o furtună din cauza căreia n-am mai putut dormi cu nevasta în pat. Toată noaptea am râs împreună cu alte 6 colege de cameră,  se simțeau amenințate de o colegă de palier lesbiană. Problema nu era neapărat că fata era pe invers, ci modul în care s-a băgat în seamă, nici măcar nu știm exact cine e. Fetele făceau fel de fel de scenarii, la orice sunet mai ciudat se foiau în pat.

 

La un moment dat una dintre colege s-a apucat să ne împartă arme pentru un așa zis atac din partea inamicului. Am primit linguri de lemn, polonice, furculițe, iar Puișor, colega mea din patul de sus, a primit o strecurătoare. Bineînțeles, ușa era închisă, dar în fața unui atac cu ce să te aperi?

 

Și una dintre colege citea catrenele lui Nostradamus.

 

Târziu în noapte au ajuns să se potolească fetele, și în sfârșit să adorm și eu cu gândul că dimineața mă voi trezi la 07 : 00. Pe naiba, era de înțeles că nu voi reuși să mă trezesc la ora aia, așa că am ratat seminarul de Gramatică normativă, oricum adormeam la el, așa, mai bine am adormit în pat.

Viața de cămin…cu râsete până în zori. Păcat că nu știu să povestesc mai frumos.

 

PS : la mulți ani profei mele de engleză din liceu

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

Leave a Reply

%d bloggers like this: