Hai sa vorbim fara rost

Următoarea imagine arată, dacă mai era nevoie, cât de proști pot să fie unii dintre conlocuitorii orașului-sat Reghin. Click pe poză, citiți conversația, apoi reveniți. O domnișoară de liceu(păcat că face Agro de rușine) , nemulțumită de programul artistic al Zilelor Reghinene, pe pagina de facebook a evenimentului, se lansează în acuzații de natură xenofobă la adresa primarului, care întâmplător sau nu, este maghiar.

 

Sigur că e foarte ușor să stai pe facebook toată ziua și dacă nu-ți convine ceva să arunci cu pietre în loc să te informezi de deciziile ce se iau pe plan local, de lucrurile ce mișcă în orașul tău. Dareghin  transmitea sedințele de consiliu local la tv, acolo se iau deciziile cu privire la orașul tău,dar hai să nu fim absurzi, cine din rândul tineretului mai urmăreste sedințele , nimeni, dar asta nu scuză dezinformarea. Să știi draga mea că nu Unguru’ organizează Zilele Reghinene, ci C.L. adoptă un buget pentru Zile, iar mai apoi organizează o licitație în care se înscriu mai mulți organizatori de evenimente.

 

Altu, mai “dăștept”, zice că banii pentru Zile sunt veniți de la Uniunea Europeană. Auzi tu domnule, ăia de la UE ne dau nouă bani ca să ne petrecem, să curgă mititeii și să se facă berea. Ăștia de la UE de ce sunt așa zgârciți, de ce ne dau doar nouă bani pentru Zilele Reghinene și grecilor nimic, că poate și ei vor să sărbătoreasca?

 

Observati reactia domnisoarei la replica primita…

 

Nu am scris postul ăsta pentru că îl simpatizez pe Nagy Andras, deși a făcut foarte multe pentru oraș, l-am scris pentru că nu suport ipocrizia unora…să mă opresc aici? Să las copiii în pace?  E adevărat, programul nu-i foarte reușit, dar cred ca e pentru exact acele persoane care vin la Zilele Reghinene, adică populația de pe valea Mureșului și a Gurghiului și țiganii din Reghin.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 5

 • comentariu eliminat de autor

  • Hai ca esti prea rea. Cum tie iti place ETF la fel si ei poate sa-i placa Alex sau Connect-R sau mai stiu eu cine, nu trebuie judecata dupa ce asculta, ca in principiu fiecare asculta cat il duce mintea, asa ca…
   Zilele Reghinene sunt facute pentru aia “prosti, da’ multi” cum zicea Al Lapusneanu, pentru ei, programul e ok cu Pepe(idolu la femei), Florin Vos ca doar e manelist de-al nostru si compania. Nu te astepta la editii mai bune, din pacate minoritatea se supune majoritatii.

  • Poate te prinde pe strada si te bate, vezi ce zici.:)))

 • ce idioti 😐 :))

 • Pai, ai dreptate.. dar nu conteaza, oricum nu ma stie, sunt o multime de imcoolerthanya :))
  Deci daca citeste commurile, imi cer scuze. :/

Leave a Reply

%d bloggers like this: