Hai la munte weekendul asta

Cum nu-mi rămâne nici un weekend liber fără ăsta, pentru că weekendul viitor voi fi la Artmania, Sibiu, în celălalt weekend probleme de natură personală îmi vor ocupa timpul iar ultimul weekend din august va fi ocupat de tot ce înseamnă Peninsula, lansez o invitație . Dar până acolo să vă zic ce mă doare.

 

Tot îmi caut un cort bun, un rucsac bun și potrivit înalțimii și greutății mele plus mai am nevoie de un izopren. Nu știți pe nimeni care să vândă un cort de 1- 2 persoane? Sau dacă nu, e cineva din Cluj care mi-ar putea cumpăra un cort de la Decathlon și care vine weekendul viitor la Sibiu? Trimit banii prin transfer bancar, asta n-ar fi o problemă, pentru mine e cam aiurea să merg până în Cluj doar ca să-mi iau un cort, pierd 6 ore pe drum și vreo 34 lei .

 

Cum sunt conștientă ca e singurul weekend în care aș putea plănui o drumeție pe munte cu o noapte la cort,  lansez o invitație, pe mâine, destinația Scaunul Domnului , tren de la ora 10 00, urcarea depinde de forma fizică a fiecăruia . Am chef de mers undeva pe munte, am chef de distracție, de aer curat, de oameni faini, de cantece la chitară în jurul focului de tabără.

 

 

Deci cine vrea să vină, lasă un comentariu și stabilim detaliile.

 

 

PS : iar am pus o poză cu mine :)))

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 10

Leave a Reply

%d bloggers like this: