Hai cu revolutia, ce mai revolutia

Astăzi au fost mai mulți(mai bine nu erau) în Piața Unirii, dar…și ăstia membrii PSD, PNL, susținători de Roșia Montană și suporteri de U și CFR. Pe la vreo 18 : 30 au trecut și prin Hașdeu să mai strângă lume, dar cred că mai mult au speriat studenții decât să-i atragă, trebuia să-mi vedeți colegele de cameră cum au sărit la geam să vadă ce se întâmplă  și cum primeau sfaturi de la părinți prin telefon să nu care cumva să se ducă la “revoluție”.

 

Și eu am sărit la geam apoi am stat câteva minute să mă gândesc, următoarea mea mișcare fiind să iau paltonul pe mine și să pornesc după mulțime. Manifestanții au coborât pe Piezișă și s-au întors pe Moților înapoi în centru însă eu ca să le ies în întâmpinare am luat-o pe la Facultatea de Geografie.

 

Am făcut câteva poze să am cu ce să însoțesc materialul pentru atelierul de presă scrisă și am ajuns în centru și eu cu mulțimea. În piață vreo 500 de persoane strigau “Jos Băsescu”, multă Roșia Montană, mulți pensionari și galeria U-istă exilată la copitele calului lui Matiaș. La un moment dat fanii lui U de pe soclu statuii strigau “M**e Băsescu” iar ceilalți protestatari s-au întors mirați spre ei.

 

Halal revoluție cu PSD-iști, PNL-iști, Roșii Montane și suporteri de U și CFR.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

Leave a Reply

%d bloggers like this: