Guestpost

Guestpost(part I)

 

” Nu am de gand sa incep protocolar. Nu-mi voi spune numele si nu voi numi aceasta suma de fraze, o confesiune. Imi place sa vorbesc despre Tine pentru ca in ultima vreme nimic altceva nu-mi mai anima sufletul ratacitor, imi place sa vorbesc despre Tine pentru ca doar atunci imi bate inima cu acea cadenta unica ce imi este atat de draga.

 

De cunoscut nu stiu daca te-am cunoscut acum un an jumatate sau acum trei vieti de muritor, cert e ca pare o vesnicie. Uneori stau si ma intreb cand ai apucat sa te schimbi atat, cand ai avut timp sa evoluezi in persoana ciudata care esti acum, ma intreb daca defapt am avut vreo legatura cu transformarea Ta sau a fost doar ce m-ai lasat sa cred pentru a-mi hrani orgoliul mereu flamand.

 

Si iti spuneam Phoenix cu un motiv. Oricat a mutilat durerea in Tine, oricat ai crezut ca vei ceda, ca asupra Ta s-a abatut un blestem de nedezlegat, ai reusit mereu sa te ridici si sa-ti scuturi sufletul de cenusa. Ranile raman, cicatricile defapt, da, undeva pe peretii pulsatili ai inimii va persista mereu dovada violului meu, viol asupra mintii si al sufletului, cel care te-a transformat in fiinta rea si dispretuitoare care ma priveste acum uneori pe deasupra unei cesti cu vin fiert.

 

Dar regreti? Eu cu siguranta nu, daca as putea da timpul inapoi as face totul in exact acelasi fel, as trai aceleasi sentimente, as plange aceleasi nopti, ti-as striga aceleasi jigniri, te-as acuza de aceleasi actiuni imature si te-as iubi la fel de mistuitor si de sufocant. Pentru ca indiferent daca am jucat rolul geniului diabolic in viata ta, principalul e ca te vad acum mai puternica si mai frumoasa decat ai fost vreodata pana acum.”

 

Posibil sa public si partea a doua…

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

  • Te-a umezit postul? Dă un share mic! :)) tare
    Am zis sa imi las si eu urma pe aici ….
    Atentie! Keby este indragostita :)).
    Sarbatori Fericite!!!!
    ✔ Verified Official Marlboro © Profile Original & Official®

Leave a Reply

%d bloggers like this: