Grimus in Irish Pub

În sfârșit m-am hotărât să scriu și postul ăsta. După o pauză(abstinență) de 2 luni de la concertele din beciuri, am spart gheața cu un concert Grimus. Dacă pe cei de la Luna Amară i-am văzut prima dată în Irish Pub din Cluj și a doua oară în Reghin, cu cei de la Grimus s-a întâmplat invers . Aici puteți vedea confirmarea !

 

După aproape 1 săptămână de învățat și consultații kilometrice la istorie, mi-am permis să fug o seară în Cluj la un concert, și n-am fost singură ci împreună cu Irina și Călin . Concertu a început cu o oarecare întârziere, nu așa mare ca la Reghin, dar totuși, până s-a mai adunat lume a durat, și că tot vorbeam de lume, au fost puțini, să fi fost ușor peste 100? Oricum, noi 3 roboței am stat undeva mai în spate, Călin, care era cu jucăria lui  și-a permis să se plimbe peste tot dar până la urmă a revenit la locul inițial.Eu aproape tot concertul m-am zbenguit și am mai dat din cap iar acum mă doare gâtul dar nu mai spuneți la nimeni.

 

Am cântat “Backseat driver”, “Insanity”, “In a glimpse”, “Political Animals” și “Umbre” cu atâta patos că și acum după 14 ore îmi simt gâtul inflamat . Bogdan Mezofi, cu show-ul lui caracteristic n-a mai urcat pe mese că nu prea avea unde , dar și așa, îl puteai găsi oriunde. Am făcut poză cu Titus (chitara bas) dar nu v-o arăt, cu Bogdan(voce) am deja, și e pe bookface.

 

Deci m-am distrat, pe bune că m-am distrat, și mulțumesc Călin pentru tot și în special pentru “Marele Sandwich” …o minunăție, păcat că nu i-am făcut poză, eh, data viitoare. În plus am cunoscut și oameni noi, Lia pe care o știam mai mult de pe bookface și prietenul ei, Viciențiu, iar datorită lor am aflat că n-ai voie să deschizi un cadavru dacă e suspect de Antrax (teribili ăștia de la medicina veterinară) .  Am aflat de asemenea că Liei îi plac paraziții, opinie susținută de faptul că a avut mai mulți paraziți decât bacterii , cum am zis, teribili ăștia.

 

Îi mulțumesc Irinei care m-a suportat toată seara, ii multumesc ca a venit cu mine la concert, ea care n-a mai fost la un eveniment gen din 2006, Artmania. Față de Irina trebuie să mă revanșez și mă voi revanșa.

 

Una peste alta, s-a dus și weekendul, de mâine începe bacul și uite cum m-am pregătit eu în ultimele zile pentru bac. Ce-o fi, o fi! Eu am o nelămurire, la oral la română trebuie să te duci îmbrăcat mai …frumos, gen fustă, cămasă?

 

PS : yeah, that’s me, am mai stat si pe scaun

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: