Gala DaReghin

Aseară am luat parte în sala festivă a Pensiunii Anka la Gala DaReghin Tv, unde televiziunea reghineană i-a premiat pe cei mai merituoși elevi din oraș.  La împlinirea a 2 ani de emisie, DaReghin Tv a ales să premieze elevii reghineni cu rezultate remarcabile, spre deosebire de anul trecut când cei premiati au fost cei mai de succes oameni de afaceri locali.

 

Printre cei premiați s-au numărat elevi ai celor trei licee din oraș dar și elevi ai școlii de muzică din Reghin. Atât activitățile extrașcolare cât și cele ce au privit anumite performanțe școlare au fost premiate, astfel printre noi s-au aflat olimpici nationali la matematică dar și cei mai talentați reghineni.

 

Liceul Lucian Blaga a fost reprezentat de 4 elevi printre care m-am numărat și eu, o fostă elevă a acestui liceu. Moldovan Cristina a adus premiul de excelență în palmaresul personal și în același timp în cel al liceului, Pescăruș Adina a fost premiată pentru numeroasele concursuri de creație la care a participat, șeful voluntarilor  SNAC de pe liceu, Orban Csaba, a primit și el diploma și trandafirul, iar subsemnata, deși bătrână și veștejită, a fost premiată pentru activitățile extrașcolare.

 

Toată lumea bună a Reghinului a fost adunată aseară la sărbătoarea celor 2 ani de emisie DaReghin. O dată în viață am fost și eu îmbrăcată adecvat pentru un eveniment de genul, trebuia să mă vedeți în cămașa, fustă și sk8 shuzii prăfuiți ….asta era vestimentația la volan, până la urmă sk8 shuzii i-am schimbat pe pantofi cu toc. Sper ca anul acesta să nu mai fiu nevoită să port tocuri. Cam atât.

 

Primul post din camera 94. A relatat Teodora din umilul Cămin 6.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 6

  • Felicitari 🙂 mai rar la noi, in strainatate ce mai e apreciata activitatea extracuriculara, ma mir ca s-a intamplat la noi…

  • Daaaaa…bani…îț dară?

  • Bravo Chebi pentru premiu. Ticher Drescan a fost cea care te-a propus si noi am fost de acord. Deci profilul elevului cu merite in extrascolare e prafuit, vestejit… si cum ai mai spus tu ca erai aseara (am glumit).
    Adevarul e ca doar la zile mari te vede omul imbracata regulamentar, in rest… Si gresesti, era adunata toata lumea buna a Reghinului, da’ s-au mai strecrat si vreo 2-3 de-astialalti, cum le zic eu “bolunzi”, ca sa va vada in direct cand vi se recunosc meritele. Mi-ar placea sa fie mai multi ca voi, adica oameni faini care stiu ce vor.

  • „spre deosebire de anul trecut când cei premiati au fost cei mai de succes oameni de afaceri locali”
    In sfarsit normalitate 🙂

  • “Toată lumea bună a Reghinului a fost adunată aseară la sărbătoarea celor 2 ani de emisie DaReghin.” …deci se poate!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: