Frustrari

Pentru că tata și-a dorit atât de mult o casă lângă oraș și eu nu îmi doream deloc, am ajuns de multe ori să ne certăm și să ne duelăm în avantaje și dezavantaje, bineînțeles, eu eram cu dezavantajele. Mi-e nu mi-a plăcut pentru că timp de 8 ani de zile a trebuit să mă trezesc în fiecare dimineață la 06 : 20 ca să prind autobusul să merg la școală, apoi timp de vreo 6 luni(2 sezoane) a trebuit să mă trezesc la 05 : 00 ca pe ora 06 : 30 să ajung la serviciu. Iar după terminarea orelor de curs aveam timp cuprins între 30 minute și 1 oră până la venirea autobusului. Acesta a fost argumentul cel mai puternic, faptul că pierdeam timp aiurea pe drum, mie nu mi-a plăcut niciodată să mă plimb aiurea după școală, nu mi-a plăcut să intru prin magazine și să mă uit la tot felul de chestii care pe lângă faptul că nu mi se potriveau, mai erau și urâte.

 

Cât eram copilaș n-am avut probleme, mă jucam cu băieții de pe stradă pentru că fetele erau unguroaice și nu știau limba română iar cunoștințele mele de maghiară s-au limitat la “szio” și “mit cinals”(nu știu cum se scrie corect), astfel că  nu-mi băteam capul prea tare. Însă am crescut, a venit școala la oraș și implicit prietenii de acolo, doar că eu stăteam la 6-7 km depărtare, și ajungeam cam greu să ies cu ei….cât de frustrată eram.

 

Problema era în felul următor, tata nu umbla să mă transporte oriunde voiam eu, prieteni mai mari cu mașină nu aveam iar ultimul autobus spre Breaza pleca la ora 22 : 00, ori vara, la 22 : 00 deabia se întunecă. Cu taxi îmi era frică să circul noaptea.

 

De vreo 2 săptămâni mi-am luat permisul de conducere și în sfârșit am ajuns să nu mă mai rog de nimeni și să vin când vreau acasă. A începu să-mi placă să conduc mașina, și au început să-mi placă și ieșirile în oraș, ironia e că în aproximativ o săptămână îmi părăsesc cuibul și plec la facultate. Mai mult ca sigur că n-o să duc lipsa ieșirilor, dar până mă obișnuiesc am nevoie de timp.

 

Azi am treabă, fac dulceață, așa, pentru că stau la țară și pot:D

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: