Foaie verde, foaie trista, ce echipa masochista

U Jolidon termină sezonul regular cu o înfrângere în faţa formaţiei CSM Bucureşti, scor 19 – 20. Ca în nenumărate alte meciuri, U Jolidon a intrat foarte greu în joc, reuşind anti-performanţa de a marca până în minutul 20 al partidei nici mai mult nici mai puţin de 3 goluri. Aproape că am putea compara prima repriză din meciul cu CSM cu primul act al jocului cu Fehervar de acasă, groază şi consternare în rândul fanilor.

Tocanita de ratari

Jocul cu pivotul, poarta, goluri pe contra atac, braţul Patriciei Vizitiu, cam astea au fost atuurile echipei din Bucureşti, în schimb de celalaltă parte ratările au curs şi a plouat cu greşeli(în concordanţă cu vremea de afară). Marcajul şi poziţionarea portarului advers a făcut ca echipa de pe malul Someşului să nu înscrie nici un gol de pe extreme în prima repriză. Celor aprozimativ 1 000 de fani prezenţi li s-a servit la prânz din partea jolidoancelor o consistentă tocăniţă de ratări.

N-am vrut nici cum să aruncăm la poartă, am jucat în ameninţare de joc pasiv la aproape toate fazele, de vreo 2 ori s-a şi fluierat asta. E nasol să dau nume dar exasperarea a atins cote maxime la ratările de la 7 m sau pe contra-atac, plus la cele 4 sau 5 pase afară ale Cristinei Laslo. Iubesc jucătoarea asta, dar azi n-a făcut un meci prea strălucit.

Foaie verde, foaie trista, ce repriza masochista

Ok, eram pe calea greşită şi Bucureştiul conducea cu 8 goluri diferenţă, însă ale mele viteze jucătoare au reşit să se monteze şi să reducă prăpastia de pe tabelă. Bineinţeles, ratările au continuat de partea noastră şi în repriza secundă, însă forma bună a Cristinei Enache, marcajul corect executat şi câte un gol paraşutat de Seno ne-a readus în joc.

Uneori cred că ne place să ne facem gratuit viaţă grea, era minutul 56, U Jolidon conducea cu 17 la 16, tocmai scăpase de un gol al CSM-ului, însă pe fondul grabei, Senocico pierde mingea la 10m de poarta, Varzaru profită de ocazie şi înscrie poate cel mai important gol al meciului. De la acel punct lucrurile au luat o altă întorsătură. S-a terminat 19 – 20.

ujolidon - csm bucurestiMeciul i-a avut la centru pe doi arbitrii de 21 de ani aflaţi la primul meci în Liga 1. Din pacate presiunea meciului a fost prea mare iar indeciziile şi erorile de arbitraj s-au ţinut lanţ. Eliminări gratuite, paşi nefluieraţi, opriri de cronometru întârziate, mai vreţi?

PS: am ajuns acasă şi mi-am dat seama că în timpul meciului mi-am rup ochelarii, ştiţi vreun cabinet ok unde să îmi fac alţii?

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: