Florarie second hand si alte porcarii

Sunt ca o floare de proaspătă, bine, nu ca cele 4 găleți de flori din hol pe care le-am primit la festivitate, dar mă mențin. Tot mă bate gândul să-mi deschid florărie cu specific second hand, pun pariu că îi fac concurență serioasă Adrianei chiar dacă eu am 4 găleți și ea 5 sere, în viață trebuie să fi vizionar.

 

Aseară am avut banchetul de clasa a XII-a, am ajuns acasă pe la 4 dimineața așa că vă imaginați ce fresh sunt. A fost fain, cu unele mici excepții, și unele dezamăgiri, nu știu de ce am avut așteptări, poate copilul din mine încă refuză să crească. A fost fain, am rămas fără voce pe “Its my life” de la Bon Jovi, împreună cu Larisa, desigur…poate poate am noroc de concertul Bon Jovi.

 

Am făcut pe fotograful, așa că eu nu prea am poze, și e bine, nu că aș fi arătat chiar așa horror ,dar nu am vrut să mă bag în seamă. Mi-am dat seama că cel mai bine mă distrez la concerte iar evenimentele astea nu mă prea prind , dar no, ‘dacă trebe ,merem și la astea’. La un moment dat vorbeam cam tare, cei care m-ați auzit, vă rog să mă scuzați pentru asta.

 

Aseară a fost prima dată când am mers pe tocuri în public, și nu-s foarte mândră de asta că nici pe tocuri de 4 cm nu m-am descurcat prea bine, trecând peste toate, a fost bine. Eu am mai fost la petreceri fără manele, dar cred că pe ăștia ahtiați după cluburi și petreceri, îi roade, au mâncărimi dacă nu se bâțâie pe o manea. Acuma nu-mi veniți cu texte “că vezi Doamne, mai trebuie și câte o manea” sau “la un chef fără manele nu te poți distra”, să mă scutiți, nu că sunt tare pe poziția mea, dar nu are rost să vă răciți gura degeaba, știu deja textele și e ok, nu ma interesează. Mă tot gândesc dacă să pun pe youtube un filmulet cu un prieten cântând “Goodbye my lover” de la James Blunt, adresat mie cu ocazia iminentei mele schimbări de domiciliu (lol cum sună asta).

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 13

Leave a Reply

%d bloggers like this: