faculta si alte chestii

În timp ce mă îndreptam frumușel spre un cabinet medical oarecare din Reghin, căutam eu în mintiuca mea un subiect de tratat pe blog, să scriu despre facultă și cum am căzut eu în plasă? Neah, doar mă enervez dacă scriu despre ea,  mai bine scriu despre Reghin și ce s-a mai întâmplat nou, sau, mai bine nu… pe cine ar interesa?

 

Azi mi-am trimis cererea de redistribuire la facultă, în caz că mai rămân locuri neocupate după confirmări. Încă nu mi-a venit mailul cu numărul de înregistrare, dar  aștept pana maine. Am a 5-a medie de pe lista de așteptare de la jurnalism română, porcăria asta de redistribuire nu știu cum se face, dar…sper să prind măcar acum un loc , altfel nu știu ce fac, plec la căpșuni ca toți țăranii, mă rog, vorba vine.

 

Era vorba să se facă nu știu ce protest. Da, vezi să nu, că oricum nu se rezolva nimic, în România niciodată nu se va rezolva nimic, caravana trece, câinii latră și tot așa. Dacă am văzut pe lista de așteptare elev cu 9.42, ce să mai zic eu, cu 9.14? Cum e posibil ca unul cu 9.42 să fie pe lista de așteptare și unul cu 6.55 să fie pe lista celor intrati la taxă? Care e avantajul de a ține un elev de 9 pe lista de așteptare și a accepta un elev de 6 la facultă?

 

Hai că aberez dă-mă dracu’. Problema e că dacă nu mi se întâmplă nimic, nu pot povesti nimic, ori eu nu suport asta, nu suport să stau și să nu fac nimic. Nu mai știu ce să citesc așa că aștept recomandări, la fel și cu filmele, n-am mai văzut un film bun, de vreo lună, cred că “Agora” a fost .

 

PS : uite cum zic una si fac alta

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

Leave a Reply

%d bloggers like this: