Euphoria vinde bere pe cale sa expire la suprapret!

De obicei nu merg în Euphoria. Nu îmi place Euphoria, consider că îşi bate joc de clienţi prin politica de preţuri practicată şi calitatea serviciilor. Totuşi, forţată de împrejurări, aseară am fost în Euphoria la concert Grimus prilejuit de lansarea celui de-al treilea album, “Emergence“.

Comand la bar un Ursus, mi se cer 7 lei, plătesc deşi consider că e un preţ exagerat pentru poziţionarea clubului ca local apropiat studenţimii(petreceri tematice). Mi se dă bon fiscal, foarte important! Merg înapoi la masă şi de plictiseală îmi arunc un ochi pe bonul fiscal, când colo ce să văd? Pe bon berea mea apărea cu preţul de 6.6 lei. Bineîneţes că n-am primit rest, doar mi se ceruseră 7 lei. Ce înţeleg eu din asta? Că Euphoria şi angajaţii au ajuns la un punct comun în care clubul setează preţul astfel încât să nu-i fie practic să dea rest, iar angajaţii baga diferenţa până la suma rotunjită în buzunar ca să compenseze salariul (probabil) minimal. Hai că diferenţă de 10 bani am mai văzut, nu e neapărat deranjant, dar să ţi se ceară direct o sumă de bani când preţul e altul e nedrept şi nesimţit.

Mai mult, după ce mă uit pe eticheta sticlei de bere ce mi-e dat să văd? Berea mea Ursus la suprapreţ mai avea 3 zile şi expira. Serios Euphoria, bătaie dublă de joc? Aveţi un rulaj atât de mare încat n-aţi reuşit să vindeţi berea de astă-vară sau pur şi simplu a fost o întâmplare?

Punem pariu că nu mai calc la voi în club? Nu că v-ar păsa dar sunteţi naşpa…

ursus-bon-fiscal-euphoriabere-expirata

 

 

 

 

 

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

 • Pai se stie ca toate rebuturile de la Ursus acolo ajung, tot ce a mai ramas in depozit se vinde in zona..iar “fitele” nu sunt interesate de etichete. Felicitari pentru post si atitudine! Trebuia totusi sa mergi dupa rest:P sa vezi ce-ti ziceau:)

 • Ce oameni mizerabili, dar, ca intotdeauna, nu ei sunt de vina, ci clientii, care continua sa fie “clienti”.

 • Cum adica nu sunt ei de vina? Ba, tu nu stii ca nu-i niciodata vina victimei? E ca si cum ai intreba un mort: prostule, de ce te-ai lasat omorat? Fantastica gandire asta , de a-l exonera de orice vina pe vinovat, si de-a o pune pe seama aluia care pica in plasa.

  • Scumpa domnisoara, eu nu iau apararea nimanui, in primul rand, iar in al doilea, lasa-ma sa-mi exprim punctul de vedere si lasa exemplele cu mortii, ca nu isi au locul.

   Reciteste si vezi la ce m-am referit! Odata ce ai picat in plasa, daca mai continui sa cazi iarasi (in acelasi loc), e vina ta.

 • Si mai stiti care este problema…? Ca Euphoria nu este singurul club care nu da restul clientilor. Eu am patit sa merg in cel mai tare club din Cluj si sa nu imi dea 3 lei rest de la 10 lei. Si cate puburi/cluburi nu mai sunt care practica “smecheria” asta. De acum incolo cere meniul si mergi cu maruntis de acasa. Daca ei ne sfideaza, noi de ce nu am face-o…?

 • SUPRAPRET???? Bate-ti cosa fetitzo si lasa-ne. Esti fomista? Iti trebuiau eia 40 de bani? Mai taci dracu…

  • Da, sunt “fomista”, probleme? Tot ce am vrut a fost sa fiu tratata corect, nu inselata la modul asta. Nu doresc sa incurajez practicile proaste si nesimtirea, traiesc in capitalism si nu in comunism unde fiecare ciupea cat putea. Dar pun pariu ca nu poti sa sustii cu argumente valide pozitia ta…

Leave a Reply

%d bloggers like this: