Deci 20

Oricât m-aș chinui n-o să reușesc niciodată să scriu postări care să n-aibă legătură cu mine, cu viața mea sau cu ce mă enervează, de accea nici acest post nu face parte din altă categorie.

Într-una din zilele săptămânii trecute s-a nimerit să se împlinească 7306 zile de când m-am plictisit de burta mamei și am decis că vreau altceva. Proastă decizie. Mai bine stăteam acolo, da’ eu nu că Batman, vreau afară, vreau afară. Oricum, nu aici voiam să ajung, a trecut timpul, în fiecare  toamnă se repetă aceeași poveste…si nu, nu adaug un trandafir în buchetul vieții și nici nu mai urc o treaptă pe scara vieții. Adică cum, viața mea e un buchet pe care îl vinde țiganca la colț de stradă? Atât valorează viața mea, cât scara pe care urc în pod când vreau să depozitez ceva? Nu, multumesc!

Cum se obișnuiește pe la noi cu ocazia împlinirii a “ț”-șpe mii de zile, se cumpără/confecționează/încropește un cadou. Nu contează că încropești/confecționezi/cumperi cadouri inutile, tot trebuie să-i iei ceva sărbătoritului, nu se poate fără. Așa că în fiecare toamnă când se nimerea să împlinesc “n” zile de la tragica decizie, primeam doar cadouri imbecile/inutile/handicapate/proaste/urâte pe care le aruncam/dădeam cu prima ocazie. Chiloți, șosete(toate comune din Auchan), perne(când se știe că eu dorm fără pernă), rame de fotografii, jucării de pluș(urasc jucăriile de pluș).

Și toamna aceasta când am împlinit frumoasa vârstă de 175,320 ore am primit(bineînțeles) cadouri, doar că de data asta nu știu ce s-a întâmplat așa încât seria cadourilor tâmpite s-a oprit. Am primit fix ce îmi doream și de ce aveam nevoie…și aici mă opresc că nu vreau să mă dau mare, vreau doar să mulțumesc tuturor celor ce mi-au făcut cadouri și mi-au urat la multe secunde, sunt foarte mișto doar pentru simplu fapt că m-au nimerit.

De la colegii mei din Mafie am primit un tricou foarte tare cu textul: “everybody talks about my blog”. Chiar m-au impresionat cu tricoul, pierce-ul și cele 8 feluri de ciocolata, mulțumesc mult măi oameni buni…chiar nu știu de unde ați avut atâția bani. Acum ar trebui să vină textele lacrimogene cu “multumesc că m-ați primit în Mafie”, “sunteți cei mai tari colegi”, “va iubesc” etc. Nimic de genul acesta, ei știu foarte bine că nu-mi stă în fire să arunc cu cuvinte mari, cred că azi când am primit cadoul s-a văzut pe fața mea totul. Multumesc!

Mafia Ruseascăgrup de studenți la jurnalism în marea lor majoritate anul II, cu principii și păreri ce gravitează în jurul umorului negru, verde și roz, petrecerilor și  sarcasmului.

 

PS:  ignorati fata de copil tembel, incerc doar sa ma dau mare cu tricoul

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

Leave a Reply

%d bloggers like this: