De revenire

Bun. A venit momentul adevărului, momentul ăla când postez după milioane de ani în care n-am scris nimic. S-o iau cu începutul. A trecut Bestfestul cu plusurile și minusurile lui(dar mai ales cu minusurile), a trecut și aventura mea pe ruta Cluj-Napoca – București Nord cu bilet fără loc. Au trecut toate și acum să tragem frumos niște liniuțe și să amintim:

– despre cum a fost la Bestfest am scris pe Republica Culturală Chineză, unde am fost  urecheată  de Florin Grozea de la Hiq pentru că am spus că e ușor să faci ceea ce fac băieții de la Subcarpați.

– per total nu m-am simțit foarte bine la Bestfest, poate l-am privit foarte critic dar în opinia mea mai are multă experiență de acumulat să ajungă sus.

– vineri a venit momentul trist. A avut loc operațiunea “Mutarea din Hasdeu”. Am dat check in pentru ultima oară în căminul în care am stat 9 luni, mi-am încărcat matizul cu lucurile rămase și am plecat spre casă. Bye Bye Hașdeu, bye bye cămin de litere.

– așa cum mi se întâmplă de obicei, am prins loc în tabără studențească din a doua tură, că așa sunt eu…mereu îmi iese doar din a doua încercare. Acum sunt în Vama Veche într-o cameră de hotel destul de ok…doar că au aștia netul cam nașpa.

– nu știu de ce mă nemulțumesc chiar așa tare lucrurile din jur.

PS: cam stângaci clipul dar nah

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

  • imi place degetul de la 0:51 :))) , saracu Matiz…

  • esti in vama si te plangi de internet? :)) Fuck Internet, Fuck Hotel Room, du-te si distreaza-te, bea, fa baie, simte-te bine, nu pierde vremea pe net…

    • Singur nu e acelasi lucru. Si aveam nevoie de net pentru ca trebuia sa primesc niste mailuri destul de importante.

Leave a Reply

%d bloggers like this: