#cupabloggerilor

Weekendul acesta va fi dedicat în totalitate fotbalului deoarece la Cluj va avea loc ce-a de-a II-a ediție a Cupei Bloggerilor la fotbal. La băieți competiția e foarte strânsă, vor fi 6 echipe ce se vor lupta pentru mult râvnita cupă. Bucureștiul(nu sunt sigură) și Clujul au fiecare câte 2 echipe înscrise în competiție iar Oneștiul și Baia Mare vin cu câte o echipă la Cluj Napoca.

 

Situația în cazul fetelor a fost puțin mai încurcată deoarece echipa Oneștiului a avut câteva probleme de lot iar fetele din București nu au reușit să strângă de o echipă, astfel cele două echipe au trecut de aceeași parte a baricadei ca să țină piept fetelor din Cluj.

 

Pentru că mi s-a părut un event frumos și pentru că în Mureș nu sunt destule bloggerițe care să dorească să participe la o astfel de competiție, am decis să mă alătur echipei Oneștiului. Pe grupul de facebook am fost primită călduros, tot ce mai rămâne e să ne cunoaștem în offline, și să le batem pe clujence.

 

Mi-am permis să vin 1 zi acasă, mâine plec înapoi în Cluj, dar până atunci fratele meu mi-a promis că mă va antrena. Să-mi țineți duminică pumnii!

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

Leave a Reply

%d bloggers like this: