Cumpăr sfaturi la kg

Bine că au trecut sărbătorile, bine că mai apuc și eu să scriu un post, asta după ce s-a întâmplat ieri când îmi simțeam stomacul ca un reactor nuclear și nu din cauza cantității de mâncare ci din cauza usturoiului, am uitat că n-am voie.

Nah, a fost fain, am mâncat sarmale făcute de mine, salată de boeuf făcută de altcineva, tone de prăjitură că doar așa ne stă bine și am băut cola că doar o dată e Crăciunul.

 

Inițial aveam un subiect de post în minte dar se pare că nopțile astea nedormite își fac efectul. Și pentru că anul acesta n-am fost la colindat pe bani dar am economisit ceva, aș avea nevoie de câteva sfaturi de la cunoscători, bloagheri și experți, în legătură cu achiziționarea unui obiect cu care să pot face apeluri telefonice și să pot intra pe enternet și pe tuităr.

 

Bugetul e cam până în 800 lei dar nu mă supăr dacă îmi recomandați ceva mai ieftin că și așa n-am bani să-mi iau domeniu .ro . Chestia e că ar trebui să fie un deșteptfon ceva mai rezistent că eu sunt o fată foarte agresivă și dură și lucrez în condiții de stres și trebuie să mă țină. Cel mai mult m-a ținut un Samsung U800 cu carcasă din titan, 3 ani timp de viață, încă mai funcționează dar și-a depus deja dosarul de pensionare.

 

Trebuie să înțelegeți că totuși sunt femeie și locul meu încă de la naștere a fost stabilit ca fiind bucătăria, doar că eu nu prea cochetez cu idea. Sunt femeie și nu mă pricep la mașini, nu știu cât consumă mașina pe care o conduc și nici ce putere are, știu doar că e pe benzină. Sunt femeie și singurul lucru la care nu dau greș e cicălitul.

 

Până veniți voi cu variante eu mănânc de zor Haribo…cea mai buna varianta primește ceva, încă nu știu ce, darva fi un ceva frumos.

 

Foto : www.pixdaus.com

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 9

Leave a Reply

%d bloggers like this: