Cum să te țină smartphone-ul 2 săptămâni

Fată cuminte și cinstită, mi-am strâns câțiva bănuți să-mi iau un telefon mai de Doamne-ajută că nah, după sesiune mi-a decedat vechiul. No, și undeva pe la mijlocul lunii februarie mi-am cumpărat un nou telefon, nu dau marca, nu dau prețul, pot doar să zic că nu m-a costat chiar așa mult având în vedere că e android și are performanțe decente.

 

Împătimită de concerte cum mi-s eu, vineri seara am fost în interes de serviciu și de plăcere la concertul Alternosfera din Cluj. Trecând peste aroganța tipilor de la intrare, trecând peste doza de cola de 6 lei din Euphoria, trecând peste oribila bere pe care am băut-o tot cu 6 lei, tot în Euphoria, am ajuns să văd și spectacolul basarabenilor. Și se apucă Alternosfera, și dă-i și cântă, și dă-i și cântă, și fetele ude din cauza solistului, ce mai, fierbeau hormonii de numa’ numa’.

 

“Bă, o fost fain, până în clipa fatidică!” Care clipă fatidică? Poi aia în care  primisem un mesaj, mi-am scos telefonul din husă, dau să citesc mesajul și fix atunci Sfântul Țuți dă poruncă să cadă cu moldovence crizate. Și-a căzut! Un cot a fost deajuns ca telefonul meu să aibă contact neprotejat cu podeaua și, după cum spune Alecs, “puteți uita”, frumusețe de ecran tactil spart. Mi-a căzut fața!

 

Sac de nervi. După lupte seculare, n-am reușit să conving moldovanca aia “bată și crizată” să plătească pentru ecranu meu…Ce să fac dacă sunt mică cât un purec? Banii de converși simt cum îmi spun tai-tai și fac în schimb cu ochiul ecranului, ‘oi umbla prin Cluj toată primăvara desculță…vai, sfinte țuți, sfinte țuți. Așa-mi trebuie dacă mi-am luat smartphone, că parcă Samsungu’ ăla cu butoane nu era bun, că vezi Doamne, are butoane. Și-am încălecat pe-o șa, și mi-a spart ecranu “uiti șa”!

 

 

PS: în dreapta “puteți uita” ultima poză făcută cu telefonul

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 6

Leave a Reply

%d bloggers like this: