Cum mi-a facut Grimus o bucurie

Am auzit de Grimus târziu. Cred că era 2009 sau 2010 când m-am nimerit la un concert de-al lor în apusul şi regretatul David Club din Reghin. Am avut un şoc când l-am văzut pe Bogdan Mezofi(vocal) cu papucii în mână cântând “Different Color Shoes“. Avea o pereche de DC Shoes.

Povestea e alta. În seara aia, în Davidul ăla neaerisit, băieţii aştia nebuni au cântat o piesă care avea să îmi rămână în cap până în ziua de azi şi care, curios, nu avea variantă de studio. Şi dă-i şi sapă, şi dă-i şi caută, nimic, nici o varianta decentă. Am găsit-o pe youtube, însă era din concert cu o sută de fani în faţă plus un sunet de toată frumu(oroarea).

Vorbesc de “The Hell I’m In“, piesă ce în sfârşit a fost inclusă pe noul album Grimus, Emergence. După 5 ani în care m-am consolat cu variante live ale acestei piese, a venit si timpul meu! Marţi s-a lansat şi videoclipul acestei piese filmat la Sic, lângă Cluj la sfârşitul lunii noiembrie.

Problema e cu skepsis, albumul va fi lansat prima dată în Bucureşti, pe 13 martie, şi tare mă tem că vor sfârşi ca cei de la Urma care s-au mutat cu totul în capitală. Cu părere de rău spun, Clujul este un oraş mult prea mic pentru băieţii ăstia mari. Numai să nu-i pervertească Bucureştiul.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

Leave a Reply

%d bloggers like this: