Copii africani și alte porcării

Așa, acum că mi-am mâncat prânzcina(o conservă de pește că doar stau în camin) parcă mă simt mai bine scriind acest post. Aleluia, s-au terminat examenele, restanțele, măririle și trebuie să revin la viața mea  fără Fundamentele Comunicării, ISM sau Comunicare Vizuală. Gata, de acum 4 luni de vacanță…până la examenele viitoare.

 

A trecut sesiunea iar eu arăt ca un copil malnutrit din Africa, dada, știți copiii ăia negrii, slăbănogi și cu burta mare, eu seamăn cu unul acum. N-am prea avut grijă eu la ce mănânc săptămânile astea astfel că am băgat tot ce-am prins, iar burtica mea a hotărât că ar fi bine să fie solidară cu copiii din Africa și să le copieze forma.

 

Bloggerii din Mureș iar o să mă trolleze că sunt gravidă, că nu știu ce, dar adevărul e că sunt virgină…”puteți uita”(cum ar spune colegul meu Alecs Pop). Am fost pusă, la fel ca și ceilalți studenți, în imposibilitatea de a studia din cauza numeroaselor concerte din baruri,   abundenței serialelor faine și a multitudinii de cărți interesante(fără legătură cu faculta) din biblioteci.

 

Slavă Domnului că mi-am luat restanța că dacă nu mă lăsam de facultă și veneam pe jos până în Reghin. Glumesc. N-aș fi venit pe jos ci pe bicicleta pe care am să mi-o cumpăr la primăvară cu banii de bursă pe care sigur n-o s-o văd că nu-s la fel de inteligentă ca Scutelnicu sau Krista să am doar 10 pe linie.

 

Distracție plăcută dragi studenți! Eu o să mă recreez tricotând costume de fitness pentru copiii africani.

 

PS: poză din vremuri apuse, aici n-aveam burtică

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 11

Leave a Reply

%d bloggers like this: