Concluzii #cupabloggerilor

Bilanțul ultimei zile în care s-au disputat meciuri la Cupa Bloggerilor, este următorul:

  • – Echipa Wet Dream Team Cluj a pierdut meciul cu echipa din Baia Mare la masa verde prin neprezentare, astfel WDT Cluj s-a clasat pe locul 6 iar #Baia Mare pe 5.
  • – Mahmurii au avut cele mai haioase tricouri însă au ocupat doar locul 4.
  • – Web 2.0nești  a ocupat treapta a treia a podiumului după o finală mică câștigată înpotriva Mahmurilor.
  • – În urma unui meci destul de tensionat cu bucureștenii de la SmartGifts , clujenii de la Mediatic au câștigat Cupa Bloggerilor la fotbal.

După ce cupa câștigată de fete s-a dus la Onești, iar băieții din Cluj au câștigat trofeul pentru încă un an, titlul pentru cea mai bună jucătoare merge în Mureș(adică momentan în Cluj)…câștigat de subsemnata. Așa că dragă Mihai Negrea, nu m-am dezis de Mureș, știu că ai glumit când ai zis că am făcut-o.

 

Vreau să le mulțumesc celor de la Onești pentru că m-au primit în echipa lor, m-au îmbrăcat și nu m-au lăsat de-o parte, organizatorilor vreau să le mulțumesc pentru că m-au ales  cea mai bună jucătoare iar pe fetele de la Cluj vreau să le felicit pentru că au reușit să formeze o echipă, spre deosebire de Mureș unde nu aș fi reușit să strâng de o echipă.

 

Poze găsiți pe facebook-ul Sportmeet și pe pagina de facebook Mahmur.info . Dacă vreți să aflați mai multe despre meciul fetelor și să mă vedeți în cea mai porno poză, click aici.

 

Încă un rând de mulțumiri celor de la Activia pentru Activia, Canyon pentru genți, Etarget pentru pizza, GSP pentru dvd-uri, Zorile Store pentru echipamente și Băncii Transilvania .

 

sursa foto : facebook.com/SportMeet

PS : asta e cea mai frumoasă poză

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 9

Leave a Reply

%d bloggers like this: