Concert Scorpions pe Cluj Arena

Prin geamul întredeschis reușesc să deslușesc acordurile unei melodii…Smiley e în momentul acesta pe scena de pe Cluj Arena. Campusul studențesc se află în imediată vecinătate. Dar nu despre Smiley vreau să vorbesc, concertul Scorpions de aseară e ceea ce mă preocupă. Pentru mine a fost ultimul concert mare de anul acesta, și în loc să mă simt bine și să îmi manifest acest sentiment, starea mea a fost influențată negativ de mai multe aspecte :

 

  1. iar a fost porcăria aia de chestie cu jetoane ca și la Bon Jovi, ca și la Artmania, doar că de data asta ceva mai bine decât la Bon Jovi datorită faptului că acum mergea cu jumătăți de jeton, pe când la concertul din București nu existau jumătăți de măsură. 1 jeton = 5 lei .
  2. faptul că mi-am luat bilet la gazon A s-a dovedit a fi cea mai neinspirată alegere, întrucât perimetrul Golden Circle era excesiv de mare.
  3. a fost full de babalâci. Care efectiv stăteau, nu se mișcau, doar stăteau. Bineînțeles, nu toți, dar majoritatea. Dar asta nu se pune, asta pot trece cu vederea.
  4. n-am văzut nimic. Nici măcar reflectoarele de pe scenă, nici măcar nu știu dacă Klaus Meine avea sau nu șapca(sau ce-o fi) lui consacrată. Dar asta e din vina mea, am doar 1.60 înălțime.
  5. organizatorii pur și simplu m-au obosit cu enșpe mii de trupe invitate să cânte. Defapt nu organizatorii m-au obosit, ci artiștii, doar că organizatorii ce s-au gândit, cu cât mai mult, cu atât mai bine, astfel că pe scena din Cluj Arena s-au perindat artiști ca Grigore Leșe & Sensor & Ceva Ansamblu, Semnal M, Leo Iorga și Pacifica cică și clasicii români, cei de la Voltaj.

 

Cât despre concertul Scorpions în sine, nu știu ce să vă zic, după 6 ore de stat în picioare și 50 de trupe care să deschidă un concert mare, parcă nu-ți mai arde de sărit și strigat și fluturat steagul. Eram atât de înghesuită încât nici să bat din palme nu reușeam. Bine că mi-am luat  biletul cu vreo lună înainte, că dacă era să-l cumpăr acum, sigur nu mai dădeam atâția bani. Lasă că din greșeli învățăm. Dar a fost și frumos, exemplu mai jos.

Am relatat din umilul cămin 6.

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

  • Foarte ….foarte…foarte tari rock-erii…..cine mai strange atata lume la un concert in afara de rock-eri?!?

  • jetoanele masii:-j nici macar bere cu alcool nu a fost de la bun inceput:)) si sunt de acord cu tine cu zeci de trupe in deschidere,mai bine aduceau luna amara si gata:d
    si,da klaus avea sapca:> imi pare rau ca n-ai vazut prea bine,la golden s-a meritat sa ai bilet:d data viitoare ne vedem la golden:d

  • Luna Amara i-am auzit la cantare live la tv si solistul canta tare fals….Asa ca eu cred ca e prea multa agitatie pt nimic cu trupa asta….

Leave a Reply

%d bloggers like this: