Clujul pentru Smurd

Mai jos aveți câteva fotografii de la manifestul de susținere a lui Raed Arafat ce a avut loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Păcat că dintr-un manifest de solidaritate, această acțiune s-a transformat într-o aiureală în care oamenii cereau demisia lui Băsescu fără însă a știi pentru ce au ieșit în stradă inițial, nu toți desigur, dar mulți dintre ei. Ce-a fost în Tg Mureș a fost din pură dragoste pentru Raed Arafat, în celelalte orașe ….nu știu.

 

Pun pariu că la televizor a arătat altfel adunarea asta, ce bine că n-am televizor în cămin. La un moment dat s-a scandat “presa liberă”. S-a mărșăluit până la statuia lui Avram Iancu iar pe blv. Eroilor s-a cântat “nu stați la balcoane că murim de foame”. Vă rog să mă iertați, dar eu asta am văzut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

  • Eram in Iasi saptamana trecuta, la spital, unde trebuia sa se interneze mama mea. Ea trebuia sa faca mai intai o radiografie,iar eu o asteptam la urgente cu bagajul. Intre timp vine tatal meu si ma intreaba ce se mai intampla si ii zic ca nu a facut radiografia inca, deoarece nu este momentan un radiolog. Langa mine era un om in varsta, pensionar, care se trezeste dintr-o data vorbind: “E vina lui Basescu si a lui Boc. De asta nu e radiolog, toti pleaca din tara”. Nu stiu daca a fost un gest urat din partea mea, dar am ras. :))))

Leave a Reply

%d bloggers like this: