Cluj Arena Grand Opening

Pentru că luna aceasta s-a inaugurat la București National Arena, iată că în octombrie vine rândul Clujului să arate lumii întregi stadionul din categoria UEFA Elite. Eu sunt reghineancă, stau la 100km de Cluj Napoca dar cred că orașul va avea doar de câștigat și nu doar prin meciurile disputate pe stadion, ci și prin concertele mari ce ar putea fi organizate aici.

 

Nu vă uitați la mine că sunt fată, eu am mai fost pe stadioane, în copilările jucam fotbal cu băieții și în mare știu cum merg lucrurile. Eu una m-am săturat de mitocănie, de semințele de pe stadion, de înjurături și bătăi între galerii, de mucuri de țigară și de nesimțire crasă, vreau altceva, vreau bun simț pe stadion.

 

Asta ar trebui să însemne pentru Cluj acest stadion, un loc unde să poți merge liniștit la meci fără să te trezești cu coji de semințe în cap, fără să lași aceleași coji de semințe să se transforme într-un morman în urma ta. Un loc în care poți merge cu familia să urmărești un meci de fotbal, iar dacă ești un fan înfocat, să poți merge în galerie și să cânți fără să te iei la bătaie, fără să provoci incidente, doar să îți susții echipa cu adevărat.

 

Sunt sigură că la inaugurarea Cluj Arena nu vor exista incidentele sau accidentele de la București, și aici mă refer la gazon(să curgă comentariile despre gazon), iar din punct de vedere al concertelor, intuiția mea feminină îmi spune că arena va fi plină sau chiar arhiplină. E ultima mea șansă să-i mai văd pe cei de la Scorpions pentru că la concertul lor din București n-am fost și în România as putea paria ca nu se mai întorc.

 

Am aflat de pe blogul lui Dan Olteanu de concursul care pune în joc 6 acreditări pentru bloggeri la Cluj Arena Grand Opening ceea ce înseamnă full acces la toate zonele inclusiv backstage și alte nebunii.

 

De ce să primesc eu una dintre acreditări?  Pentru că  am fost blogger acreditat și la Peninsula 2011 și am experinență din acest punct de vedere în ceea ce privește partea de concerte. Tricolorul cu care mă duc la fiecare concert important nu trebuie să rateze acest eveniment, mi-am făcut un obicei  să merg cu streagul României la concerte după faza cu Bon Jovi la București unde erau mai multe steaguri bulgărești  decât românești, și totuși ne aflam în capitala României.

 

Vreau să primesc acreditarea pentru că nu-s A-lister și de obicei doar A-listerii au parte de astfel de oportunități.  Și nu în ultimul rând, vreau să merg și eu la meciul de inaugurare al celor de la  “U”, în curând voi fi și eu studentă   :))

 

Sursa foto : skytrip

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

Leave a Reply

%d bloggers like this: