Cine-i născut în august?

În această frumoasă zi de 1 septembrie aș dori să-mi cer scuze tuturor celor care și-au sărbătorit ziua de naștere în luna august și cărora nu am reușit  să le spun la mulți ani. Îmi pare rau oameni buni, sunt puțin mai neglijentă când am foarte multă treabă, îmi sunteți dragi așa puțin, puțin și chiar dacă sunt o nesimțită  asta nu înseamnă că v-am uitat.

Deci, la mulți ani:

– unei persoane foarte dragi cu care n-am mai vorbit de multă vreme, Monica Molnar. Îmi pare rau că n-am dat nici un semn dar pe 9 august am fost plecată la unguri.

– unei persoane care m-a ajutat foarte mult și față de care mă simt foarte datoare. Raluca Ciupe, îmi pare rău că am fost așa o nesimțită. La mulți ani din luna septembrie!

– nepotului meu preferat, Ionuț Cernea…nepoate, îmi pare rău că nu ți-am zis la mulți ani până acum, pur și simplu nu s-au aliniat planetele.

– unei persoane de care nu sunt așa apropiată dar pe care o respect pentru că văd în ea dăruire și pasiune pentru ceea ce face,  colega mea de la Vehmed, Maria Moiș.

– tipei cu cele mai mari note de la jurna I(actual jurna II). Krista Schmidt e cel mai modest om pe care l-am întâlnit vreodată, îmi pare așa rău că n-am dat nici un semn.

Sper ca postarea asta să-mi mai spele din păcate, dacă nu…ghinion!

Off topic: m-am hotărât ce vreau de ziua mea. O puteți vedea aici în toată splendoarea sa, e o ancoră ORIGINALĂ(s-a înțeles?) din marina suedeză. Frumusețea asta are 40-50 kg și Mircea Recheșan mi-a promis-o de ziua mea. O să am o ancoră, o să am o ancoră!

PS: ăla din dreapta chiar e un tort…doar că l-am ciopârțit în photoshop

PPS: nu știu de unde atâta interes

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

 • O keby numai atata bai sa fie!! Sa stii ca m-am suparat pe tine, nici nu mai vorbesc cu tine :)) :))
  mai bine mai tarziu decat niciodata, mersi fain!
  Mi-e dor de tine!! :*

 • Cred ca mai lipsec vreo 2-3 consateni de-ai tai :))
  oricum o zi de nastere e doar o alta zi obisnuita!

  • Poi Adrianei i-am spus la multi ani la timpul potrivit. In post i-am bagat doar pe cei la care n-a apucat sa ajunga mesajul meu.

 • si uite cum te-ai scos cu un singur post pe blog fata de 5 persoane…:P lasa-lasa ca vine si ziua ta… buhaha

Leave a Reply

%d bloggers like this: