Ce ne mai place să mâncăm în mall

KFC, McDonalds, Buger King, Pizza Hut etc. Înseamnă că mâncăm în mall, bine că nu în Mol că acolo găseam doar sortimente de benzină, dar chiar și în Mol dacă ne opream, tot am fi ales cel mai scump sortiment de benzină și tot am fi băut Red Bull la prețuri astronomice. Că așa ne place nouă să ne îndobitocim și să ne luăm după americani, poate, poate îi prindem din urmă la gradul de obezitate al populației.

 

Ne place să mâncăm în mall. Ne place să dam 16 lei pe niște amărâte de aripioare picante plus ceva cartofi de pungă, măcar de banii ăia să mâncăm în mall, să fim văzuți, să fim invidiați, să arătăm că noi putem și ceilalți nu, să moară tot țăranu’ care mănâncă la shaormeria din colț sau la fast foodul de peste drum.

 

Mâncatul în mall e o fiță. Nu zic asta pentru că eu aș mănca sănătos și tot ceilalți care nu o fac ar fi niște proști, ci pentru că mi se pare aiurea să dai atâția bani doar ca să mănânci în mall când foarte bine te-ai fi putut opri la cel mai apropiat fast food, magazin, restaurant, autoservire sau orice loc în care se poate mânca decent. De ce a devenit o necesitate ca atunci când ne e foame și ne aflăm într-un alt oraș să mergem neapărat, dar neapărat la mall să mâncăm?

 

Așaaaaa….după o masă copioasă în mall, toată lumea e fericită, mogulii că le-ai îngrășat portofelul cu câțiva dolari, papilele tale gustative că au mâncat aripi picante, și într-un final tu că ai mâncat în mall și ai fost văzut, admirat, venerat… Bineînțeles că ai dat și check in.

foto: 9gag.com

 

 

PS: ma scuzati daca am mai mancat cate o virgula, mi-e foame…si nu, nu merg in mall sa mananc

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

  • Eu mananc in fiecare zi la Mall pentru ca nu am de ales. As putea sa imi duc mancare de acasa dar din pacate nu am timp de gatit. Nu cred ca pot sa iti dau dreptate in totalitate. Intr-adevar, romanului ii place sa “show off” dar din cate am observat cozile nu sunt doar la Mcdonalds sau Kfc, ci sunt si la fastfoodurile locale gen Mado sau deliciul cartofilor unde iti iei mancare ieftina si buna. La chinese isi cumpara lumea mancare cu 10 lei.

Leave a Reply

%d bloggers like this: