Carnet de student

În seara asta am venit de la facultate cu capsa pusa rau. Săptămâna asta e foarte încărcată, în weekend voi participa la Cupa Bloggerilor dar despre asta voi vorbi altădată, chestia e că în seara asta sunt foarte supărată pe niște chestii. M-am săturat. Sunt la  jumătatea celei de-a doua săptămâni de facultate și încă nu am carnet de student, actu vietii care arată că ești student de-adevăratelea. Fără ăsta practic nu ești student, degeaba spui tuturor că așa și pe dincolo, daca nu-l ai nu exiști.

 

Momentam nu exist. Pentru cât timp nu voi exista? Nu știu, tot ce știu e că nu pot să-mi fac abonament gratis pe Ratuc, nu pot să-mi fac Studcard, nu pot să intru la cinema cu 50 % reducere, nu pot să intru la teatru cu reducere, nu pot să circul cu trenul cu reducere, nu pot să fac nimic.

 

Pentru orice porcărie îmi trebuie carnetul de student, și cum n-am, îmi trebuiesc enșpe mii de adeverințe, adeverințe cu care o tot stresez pe secretara de la jurna, care btw, e destul de drăguță în comparație cu majoritatea secretarelor.

 

M-am săturat să tot plătesc atâta pe troleu și autobus, mai merg și pe jos, dar fac 35 de minute și nu tot timpul ajung la fix. M-am săturat să plătesc mai mult când pentru aceleași chestii pot plăti mai puțin, m-am săturat să tot merg la secretariat. M-am săturat!

 

Măcar să ne spună cineva ceva, “Mă proștilor, carnetele voastre apar doar în noiembrie, decembrie, iunie, octombrie anul viitor…”, măcar să spună cineva ceva, dar bineînțeles, nimeni nu știe nimic. Unde or fi carnetele alea? Acum sunt scoase de la tipar? Cât durează să semnezi niște carnete? Mai ales că anul acesta am fost mai puțini datorită bacului. Să-mi explice cineva și mie drumul carnetelor, să vedem pe unde s-au abatut.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 5

 • Da, asa e.Dureaza si este si mai frustrant ca ai nevoie de el mereu, oriunde. Sper sa reusesti sa te adaptezi, desi sunt ff multe nereguli, mai ales la inceput.
  Dar gandeste-te ca pe langa cele multe rele, este o facultate buna in comparatie cu altele din tara si este bine dotata.
  Spor si nu ceda cu nervii!Mai ai nevoie de ei la destule mici probleme.
  🙂

 • stai chill,ca si la noi e la fel:-j
  asa e mereu la inceput,multe lucruri noi pe care nu sti daca sa le iei de cap sau de coada:-j
  dar trec:d

 • eu nici macar nu cred ca esti studenta. tu de fapt freci menta in cluj… si zici ca mergi la faculta.

Leave a Reply

%d bloggers like this: