Burse pentru elevi si studenti

Și-am mai găsit o bursă interesantă, nu cu sume atât de mari ca cea de la Cosmote, dar cu un număr mai mare de beneficiari. Fundația Mitropolitul Bartolomeu oferă 16 burse a 200 lei/lună pentru elevi, 12 burse a 300lei/lună pentru studenți, 4 burse de cercetare a 400lei/lună pentru masteranzi și 2 burse de cercetare a 500lei/lună pentru doctoranzi.

 

Ca să fii eligibil pentru bursă trebuie să ai o medie de minim 8.50 pe anul precedent (pentru clasele a IX-a și anul I se ia în considerare media de admitere), trebuie să fii student la o universitate de stat indiferent de forma de finanțare și venitul pe membru de familie sa nu depășească salariul minim pe economie.

 

Dacă ești elev sau student și te încardezi în cerințele de mai sus, până în 14 octombrie poți trimite dosarul tău pentru bursă. Acesta ar trebui să conțină următoarele documente :

  1. copie după buletin
  2. copie după certificatul de naștere
  3. copie după extrasul de cont al beneficiarului
  4. adeverință de la școală/facultă care să ateste că ești student și media de pe anul precedent
  5. documente din care să rezulte nivelul venitului pe membru de familie
  6. recomandare din partea cultului (preot paroh, consiliu parohial, pastor, în funcţie de confesiunea aplicantului)

 

E drept, pentru bursa aceasta nu se încadrează oricine, dar la fel , am considerat că informația merge mai departe în felul acesta. Dacă știți pe cineva care s-ar încadra, puteți da mai departe link-ul. Mai multe detalii pe http://fundatiabartolomeu.ro

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: