Bon Jovi la Bucuresti

…sau cum a fost concertul plus alte chestii aferente.

 

1. Drumul – obositor ca naiba, 6 ore jumătate  pe microbus, caldură infernală și clima microbusului care nu mai făcea față = arătam si ne simteam ca niște cartofi fierți . Cu chiu cu vai am ajuns în București pe la ora 15 : 50, până ne-am mai învârtit și am luat metroul s-a făcut ora 17 : 00, apoi l-am așteptat pe Alexandru Negrea   să apară cu invitațiile.

 

2. Despre București – NU-MI PLACE, începând de la oameni (sunt și excepții) si terminând cu clădirile, bine, nu l-am văzut tot, nu am văzut centrul istoric, dar…n-aș suporta să locuiesc într-un asemenea oraș. Cea mai puternică impresie mi-au lăsat-o oamenii, și nu una pozitivă, dacă ești din provincie ești inferior, de proastă calitate, ești luat de fraier, așa ni s-a întâmplat în microbus, taxi și la metrou, să fim luați de proști. Nu-mi plac clădirile, griul și opera epocii socialiste… Casa Poporului, mie una nu îmi place cum arată la exterior, și pe lângă asta mi se pare o construcție inutilă și o risipă de bani în întreținerea ei…risipa banilor nostri, bineînțeles.

 

3. Locația – Piața Constituției, spatiu larg, accesul s-a făcut prin 2 puncte, primul filtru și intrarea în Normal Circle, achiziționarea de jetoane(o mare prostie), apoi de BEREEE iar pentru Golden Circle trebuia să treci prin încă un filtru. Eu am fost la Golden, am trăit concertul ca la carte.

Problema cu jetoanele – ca să îți iei mâncare/băutură din perimetrul pieței trebuia să ai jetoane, ca să ai jetoane trebuia să le cumperi, 1 jeton = 5 lei. Un pahar de apă era un jeton, la fel și unul de suc sau de bere, și nu e tot una că bei apă sau bere, deși berea a fost lungită cu puțină apă, dar nah.

 

4. Concertul – AMAZING . Au cântat 3 ore, din cauza asta am pierdut și ultimul metrou, dar ce mai conta, era Bon Jovi.  Pentru câteva minute, Alex a plecat cu mențiunea că se va întoarce, din păcate nu ne-am mai întâlnit .Concertul a început la 20 : 00, împinsă de mulțime, am ajuns relativ aproape de scenă, dar tot se mai găsea un domn făcut sau o tanti înaltă să stea în fața mea. Au cântat 26 de melodii care mai de care…ciudat a fost că au cântat “You give love a bad name”(melodia mea) și “It’s my life” chiar la început, oricum nebunie a fost și pe “Have a nice day”, “Born to be my baby”, “Livin’ on a prayer” și sunt așa multe încât nu are rost să le înșir. Mie nici acum nu îmi vine să cred ce am trăit, la ce concert extraordinar am fost, pentru că trebuie să spun, mi-a plăcut foarte mult și îi mulțumesc lui Alexandru Negrea pentru șansa oferită. Comunicarea dintre artiști și public a fost excelentă, la așa concerte să tot mergi. Poze din păcate nu am pentru că mi-a fost frică să iau aparatul foto cu mine, înțelesesem că nu e voie cu orice fel de aparat foto, dar în fine…uite videoul, eu eram undeva în dreptul ecranului din stânga.

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

Leave a Reply

%d bloggers like this: