Blogul si viata personala

Nu știu cum voi apuca să postez acest mini-articol pentru că netul meu preferă să facă orice altceva decât să funcționeze așa că…scârț. De ceva timp am observat o anume chestie, mă întâlnesc cu lumea pe stradă și sunt întrebată “ce mai fac?” . Nici nu apuc bine să răspund că deja mă lovește un “știu, am citit pe blog”, la care eu, bineinteles, rămân surprinsa.

 

Pe de-o parte mă bucură chestia asta, adică lumea totuși mai intră pe blogul meu, se mai interesează. E ceva special când aud că lumea mai obișnuiește să intre, deși daca ar fi sa ma iau dupa statistici…

 

Pe de altă parte, când mă întâlnesc cu diferite persoane cititoare ale blogului, nu prea mai am cu ce să le surprind, pentru că în principiu știu tot ce se întâmplă cu mine, de pe blog. Nu mă înțelegeți greșit, până la urmă a fost alegerea mea, și în continuare sunt perfect conștientă de ceea ce scriu și mi-am asumat responsabilitatea, pentru că cel puțin acum, e stilul care îmi e cel mai comod. Că pe viitor n-o să mai scriu așa? Probabil.

 

Nu fac din viața mea personală un secret, că nu interesează multă lume, asta e altceva, însă mie îmi convine, îmi convine că lumea știe…ce trebuie să știe.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

Leave a Reply

%d bloggers like this: