Blog a înviat – Adevărat a înviat

Tocmai ce m-am întors de la biserica(cu lumină de la Ierusalim) din umilul meu sat natal. Prima dată am fost la învierea lui Gizăs apoi am venit acasă la învierea blogului. După vreo 3 săptămâni de rătăciri m-am mutat în casă nouă, adică avem hosting nou, domeniu nou și carpetă cu răpirea din serai nouă, deci…învierea poate începe.

Blog a înviat! Adevărat a înviat!

 

Cum Paștele e în fiecare an sub aceeași denumire, aceleași obiceiuri, așa și blogul meu, cu același stil și cu aceleași straie(mi-a fost lene să-mi găsesc altă temă de wordpress). Cum biserica s-a upgradat și aduce lumină de la Ierusalim cu avionul, așa se poate upgrada și blogul meu cu un nou titlu și un nou slogan.

 

După ce profu de jurnalism online a sugerat că n-ar strica să ocupăm ceva spațiu pe serverele celor de la wordpress, au apărut blogurile jurnaliștilor wanna be ca ciupercile după ploaie. Și ce de ciuperci, că deabia le deosebești, eu una am căzut în plasă, am dat peste bloguri de ciuperci otrăvitoare cu prostia lor. Nu dau nume. Am vrut să mă las de blogging. Am vrut să revin la scrierile mele wanna be filosofice din liceu. Am vrut să scriu posturi obiective. Am vrut să mă las…însă n-am făcut-o.

 

Am revenit, o să încerc să nu-mi fac de lucru cu ciupercile otrăvitoare pentru că altfel sfârșitul imi va fi previzibil. Am revenit nu pentru că am ceva de demonstrat ci pentru că aveam nevoie de un spațiu al meu unde să-mi vărs nervii, bucuria, frustrarea, entuziasmul.

 

 

PS: Eeeeei, ciupercilor, ciupercilor,  ce vă mai place șaorma…când vă ziceam eu că până în vară aproape toți o să aveți blog nu m-ați crezut, a trebuit să vă spună Costina.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: