Bifele pe 2012

ȘOCANT! Vezi aici ce a făcut o studentă la jurnalism în întreg anul 2012! INCREDIBIL cum se laudă, am aflat în exclusivitate că e posibil să nu aibă cei 7 ani de acasă. E penultima zi din 2012 și a venit vremea să trag linie și să pun bife și icsuri în dreptul dorințelor pe care mi le-am pus anul trecut pe vremea asta aici.

 

să îmi iau toate examenele și să mă mențin la buget.√ Done! Pe lângă buget acum am și bursă, am fost și în tabără în Vamă și altele.

 

o colaborare mai importantă, poate chiar un job în domeniul meu. – √ Done! Un job n-a fost să fie, a fost însă StudenTimes, ziarul la care am contribuit și eu cu câteva articole, în rest colaborările din 2011 s-au dovedit a fi productive și în 2012.

 

să ajung la toate concertele imporante din țară și nu numai. – √ Done! Din punctul ăsta de vedere a fost cel mai mișto an. Am fost la Dub FX, Rock the CityB’estfest, Peninsula și realizarea de care sunt cea mai mândră pe anul ăsta, acreditare de preCam asa aratau tenisii mei dupa o saptamana la Szigetsă la Sziget Festival din Ungaria. Mulțumesc pentru asta clujlife.com și iconcert.ro!

 

să învăț să schiez. – Χ  Având în vedere că anul ăsta a fost mai multă vară decât celălalt anotimp cu temperaturi și precipitații prielnice sporturilor de ghețuș, n-am reușit să învăț.

 

să reușesc să ies din impasul în care sunt acum. – √ Done! Din ăla am ieșit dar problema e că m-am băgat astă-vară în unul și mai mare, să vedem pe unde scoatem cămașa la anu’.

 

să merg cât mai des pe munte. – Χ Am fost o singură dată anul ăsta pe Scaunul Domnului așa că o iau ca pe un eșec.

 

ca și anul trecut, să avansez cu blogul. – √ Parțial! De avansat nu știu cât am avansat, dar porcării am scris la greu, mai rar dar mai multe. Am câștigat 3 concursuri anul ăsta și per total sunt mulțumită.

 

ca anul acesta să nu mai pierd pe nimeni. – √ Done! Asta mă bucură cel mai mult. Am pierdut destui oameni până acum, e timpul să mai ridic și eu fruntea din pământ.

 

De 1 mai am fost în Vamă cu dubița, n-o să uit prea curând această experiență, a fost prea faină chiar să fie adevărată. Și totuși a fost. Mi-am luat bicicletă mai bătrână ca mine, m-am reindragostit de handbal iar acum nu ratez nici un meci al sportivelor de la U. Am prins drogul TIFF-ului și pe cel de la Comedy Cluj. Pe lângă astea am mai făcut o grămadă de chestii, nebunești sau mișto, adrenalină sau frică pură, pe toate le-am experimentat și încă au mai rămas. Însemnările pentru anul ce vine sper să am ocazia să le scriu mâine, asta dacă îmi mai rămâne timp, organizez revelionul celor singuri și triști.

 

PS: așa arătau tenișii mei după o săptămână de party hard la Sziget. Sper ca anul viitor să fie și mai și.

 

PPS: m-au dat mai repede ai mei la școala și chiar nu am cei 7 ani de acasă:))

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 8

Leave a Reply

%d bloggers like this: