Bani și timp de festival

Titlul de cel mai ocupat weekend al anului merge către cel de-al doilea weekend din luna august. Astfel în perioada 9 – 11 august 2013 avem activitate intensă pe piața festivalurilor din România. Va fi greu să jonglezi cu toate dar cu un pic de voință, multă energie și câțiva leuți vei ajunge să vezi nume importante ale rockului european.

Pe 9 și 10 august, la Sibiu are loc festivalul Artmania aflat la cea de-a 8-a ediție dacă nu mă înșel. În prima seară de festival, pe scena din Piața Mare vor urca Amaranthe, Haggard și Within Temptation. Ultimul nume ne-a cam vizitat în ultimii ani, amintesc aici Rock the City 2012 și Peninsula 2011. În cea de-a doua seară capul de afiș este Lacrimosa.

Pe 10 și 11 august avem în apropiere de București un festival foarte cochet. Summer Well are loc pe domeniile Stirbey și aduce pentru publicul din România nume precum Suede, The Vaccines sau The XX. Dacă vreți să vedeți și Within Temptation și The XX e foarte simplu, vineri sunteți la Sibiu și vedeți Within, iar sâmbătă dați o fugă până în Buftea și vedeți The XX.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: