Bagaje…

Îmi fac bagajul. De obicei, când îmi fac bagajul în jurul meu trebuie să fie o harababură totală, de acolo extrag toate lucrurile de care am nevoie. O pereche de chiloți tronează în colțul din stânga al monitorului, nu mă întrebați cum au ajuns acolo că nu vă pot da un răspuns concret, pe lângă scaunul de birou stau așezate într-o ordine aleatorie și deloc împăturite, niște biete haine, nu știu ce să iau cu mine.

 

Sper că rucsacul nu se va supăra pe mine și nu va lua proporții peste noapte așa încât să nu-l mai pot duce. Pe fotoliu stau două steaguri, așteaptă să fie împăturite și băgate în rucsac însă mă mai gândesc, poate nu le bag acolo, unul e al Germaniei că doar nemții de la Helloween și Lacrimas Profundere ne onorează cu prezența, și altul e roșu, galben și albastru că doar ne aflăm în Rromânia.

 

Unde plec? Ați ghicit, o iau spre Sibiu, în seara asta, defapt în noaptea asta și ajung doar dimineață, și iar ați ghicit, mă duc cu trenul uuuuu-cicataca-cicataca-uhu.  Deși nu-s atât de entuziasmată, o să fie bine, încep să mă destind după vara asta teribilă , o să încerc să mă distrez și să nu-mi pese, să nu-mi pese că mă cam strânge portofelul și nici că mă duc cu un tip pe care l-am văzut o singură dată în viața mea,  să nu-mi pese că mi s-ar putea întămpla ceva și nici că s-ar putea să mă rătăcesc, să hoinăresc și să cânt, să cânt pentru că e rândul meu, rândul meu la fericire.

 

Sper să mă întorc cu câteva autografe de la artiști. Mă întorc, dacă mă întorc, duminică sau luni seara, depinde de Alin, și de cât de mult o să ne certăm/omorâm. Chestia e că duminică seara cântă Byron, și vreau să-i văd, că în Tg Mureș i-am ratat. Vara asta am bramburit, ba la Bon Jovi, ba la Artmania, și vine și Peninsula, acolo se lasă cu maximum de distracție. Concediul meu e în concerte…cum alții merg la mare, eu merg la concerte. O să încerc să țin un jurnal al festivalului, și dacă reușesc îl voi publica luni sau marți pe blog.

 

 

PS : ce-mi plac pozele cu mine, sunt o narcisistă :))

 

PPS : am biletul din ianuarie dar l-am dat pentru un cort

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

Leave a Reply

%d bloggers like this: