Back in business

Salutare salutare ! Teodora vă salută de pe un blog nou nouț, născut cam întârziat și prin cezariană, dar totuși născut, și care cu postul ăsta își umple pentru prima dată plămânii de aer . Da, eu Teodora Căbuț, sau Keby, după cum mă știți de pe vechiul blog ( kebys blog ), m-am mutat pe un domeniu nou nouț .com și sper că odată cu această mutare, să avansez în scara ierarhică a blogurilor, dar asta depinde de altceva.

Importat e că m-am întors, nu v-am uitat, doar am ales să fac o pauză pe vechiul blog, până actualul a fost terminat . Și să știți că mi-am mai revenit din stările alea depresive, sunt ok și gata de muncă, bine, poate asta mai puțin dar, trebuie să mă apuc de muncă.

Mâine am certificatul de hârtie, așa cum îmi place mie să-i spun, adică lucrarea de atestat . Mâine o prezint în fața unei comisii ce îmi va evalua structura lucrătii, prezentarea, etc, și în plus trebuie să și arăt prezentabil, adică trebuie să arunc o fustă și o cămașă pe mine, cât despre tocuri, încă nu poate fi vorba pentru că n-am învățat, mai am 3 săptămâni . Am zis că mă îmbăt dacă iau atestatul cu notă peste 9.00, dar am regândit situația, mă îmbăt dacă iau bacul cu medie peste 9.00, deci slabe șanse să mă alcolizez .

O să vă povestesc mâine ce și cum au decurs lucrurile, sper să am baftă . Până una alta, deocamdată n-aveți ce cotrobăi pe aici, de asta o să mă asigur eu pe parcurs, dar cel puțin, stați pe aproape, am revenit, acuma o fac și pe bani și nu-mi mai permit să fiu leneșă și să las să treacă timpul .

See yaaaaaaaaaa!!!

 

PS : blogul va mai suferi modificări dar până zmeul de Bogdan le face, mai durează, (muuuuult) :))

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 8

Leave a Reply

%d bloggers like this: