Azi m-am bucurat de sport

Să curgă postările pe bloguri cu și despre olimpiadă, comentatorii tvr și cât de mișto e echipa României. E adevărat, aseară Alina Alexoi a cam dat-o în bară dar asta e, echipa României e super tare dar sincer nu cred că vom obține mai mult de 8 medalii(performanța de la Beijing)

, deși, ca orice român, îmi doresc.

Azi m-am bucurat de sport. Un meci fără miză pentru România, la sporturile de echipă “sujem” la greu, un meci care mi-a reamintit de ce iubesc handbalul feminin. Vicecampioana olimpică, Rusia, a întâlnit reprezentanta Angolei într-un meci din preliminariile grupei A, încheiat cu scorul de 30 la 27 pentru reprezentanta europeană.

Eu am ținut cu Angola, nu știu de ce…o fi ura la handbal pentru rusoaice, lejeritatea cu care ne-au aplicat corecții în meciurile directe. Am ținut cu Angola pentru că am văzut determinare, am văzut un meci frumos, cu goluri spectaculoase și parade incredibile ale ambilor portari. Am văzut coordonare, apărându-se cu 4 jucătoare, angolezele au reușit să respingă atacul rusesc, punctând chiar pe contraatac. Am văzut pasiune, chiar și condusă cu 5 goluri, Angola a reușit să joace frumos, un joc cu multe combinații pe centru și finalizare pe extremă și inter, un joc cu pase interesante și finalizări spectaculoase.

Un joc dur, însă un joc frumos. Chiar dacă a câștigat, Rusia la ora actuală nu pare o pretendentă serioasă la titlul olimpic. M-am bucurat să văd meciul ăsta, pot spune că mi-a făcut ziua mai bună și mi-a adus aminte de anii în care am jucat și eu handbal.:)Păcat că n-o să prind toată olimpiada.

În imagine o aveți pe Nair Almeida, inter stânga în echipa națională a Angolei.

Foto: http://www.guardian.co.uk

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: