Attending : primii 1 milion primesc tampoane gratis

Probabil că ați observat mania de pe facebook cu tricourile alea gratis dacă dai attending și alte prostii. Am fost asaltată cu invitații la event-uri de genul “Primii 200 000 participanți primesc…” sau “Primii 500 000 participanți primesc…”. Primesc pe naiba, că nu primesc nimic, doar o mare țeapă și cam atât.

 

O mare prostie, cum să crezi așa ceva, cum să crezi că cineva îți dă ție tricouri cu facebook ori ochelari Wayfarer doar dacă apeși pe un buton și dai attending apoi  să dai like la nu știu ce pagina și la final să-ți spamezi prietenii cu eventurile astea idioate. Chestia e că mii de oameni au căzut în plasă, asta arată cât de naivi putem fi pentru că nu stăm să judecăm, adică cum să dai like unei pagini de facebook ce promovează un blog personal, e la mintea cocoșului că ăla cu blogul n-o să-ți dea ție în veci, tricoul promis, în felul ăsta el doar profită de naivitatea și click-urile tale și își face trafic pe blog, cam atât.

 

E ca și cum eu aș crea un event și aș trâmbița că dau “n” număr de tricouri/vibratoare/chiloți/etc dacă dați attending la event plus like la teocabut.com plus un spam mic la toți prietenii. Voi, ca proștii ați lua de bună toată mascarada mea și mi-ați face o promovare și un trafic de zile mari, fără să vă dați seama, doar pentru că eu am zis că vă dau ceva gratis. Ce nu face românul când e vorba să primească ceva gratis? Lumea încă nu înțelege că ce e gratis nu e neapărat bun și util.

 

Trebuie să recunosc că e o metoda ingenioasă de promovare, cel care a creat eventul a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de ușor putem fi duși de nas doar cu ajutorul unor lucruri materiale, mă simt ca în campania electorală, hai cu găleata, hai cu uleiul.

 

Ce proastă sunt,  nah ce bine îmi prindea și mie să fac un astfel de event , că traficul meu are și el nevoie de o resuscitare.  Păcat că m-am trezit așa de târziu, dar oricum vouă v-am spus , așa că m-aș fi  dat singură de gol, dacă mă apucam de o astfel de campanie. :))

 

 

 

 

 

Ați dat attending, ați luat țeapă, îmi pare rău de voi și nu prea.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

Leave a Reply

%d bloggers like this: