Astia am fost noi

N-o să uit că am fost și la liceul 1, n-o să-i uit pe Gabi și Dolha cum voiau ei să bage furca-n mine(una de hârtie). Nici că m-am transferat la liceul 2 n-o să uit și cât de tristă și speriată eram. Au trecut 4 ani, am început liceul cu ea și îl termin fără, din păcate așa a trebuit să fie.

 

Am fost o clasă puțin(mai mult) dezorganizată, dar în ciuda acestui fapt, am rezistat, și acum la sfârșit îl chem la raport pe Motanu(Ovidiu Grama) cu țepii lui amenințători, pe Diana Mateiu cu media ei de 10 la istorie și 9 la educație fizică, pe Floacă( Florin Oprea) cu pantalonii mereu in vine.

 

La sfârșit de clasa a XII-a raspunde prezent și Luci( Lucian Rus) copilul rebel gen Bug Mafia din clasele mici și tânărul filosof din anul terminal, de asemenea și Tudor Șuteu aka Făcutu e aici să confirme locul în clasă. Vlad Varodi sau Gică Contra al clasei cu aifonu lui răspunde prezent, Paul Bota – fotbalistul clasei, și Răzvan Ionescu (Răzvane, tot timpul m-ai enervat așa că nu știu ce să zic de tine) au făcut și ei parte din clasa de la etajul I.

 

Adișor(Adrian Dezsi) – mister boboc, e și el din gașcă, la fel și Bucu(Vasile Suciu) cu sunetele și dumele lui. Keby(Teodora Căbuț) cu gura ei mare ne-a făcut doar zile fripte, Andreea Suciu – veterană într-ale fumatului ne-a bucurat și ea cu prezența. Surorile Șuș ( Smaranda German și Ștefana Țintoșan) au fost fetele care nu șopteau niciodată la teste, dar totuși au fost ale noastre(n.r.clasei).

 

Cuți( Ancuța Oltean) și Cristinuța( Cristina Morar) au fost piticile clasei dar răspund la raport, broasca de Oana Precup cu pasiunea ei pentru broaște și Ela( Mihaela Gliga) di la Gurghiu, au fost și ele într-a XII-a. Hoini (Csibi Hajnal) blonda noastră unguroaică și Issa(Larissa Magyari) mummy ne-au luminat zilele cu un zambet. Maria Istratii, moldoveanca noastră de peste Prut a încercat să ne convingă de superioritatea moldovenilor(yeah sure) și colega ei de bancă, Larisa Gora, viitoarea polițistă fană Bon Jovi.

 

Andreea Jeleriu, deși suferindă de chiulangită cronică , este și ea prezentă la ultima chemare . Foto-modeaua clasei, Anca Pop, ne-a mai făcut mândri, deși nu prea venea pe la școală(nu mi-o lua în nume de rău). Alex Timuș, pentru care orele de curs încep la ora 9 sau 10 , a fost un coleg pe cinste la fel și Viky (Victor Cazan) pe care l-am stresat cu mersul la Cluj din ianuarie, deși era programat doar în martie.

 

Andrada Bunuș, șefa clasei tătă zua, crește vaci în timpul liber, plus e în cârdășie cu Porto(Andrea Nemeth) portocalia nostră pistruiată care dă pistrui în chirie și împreună răspund prezent la careu. Piua(Ioana Grama) cu mașina ei roșie cu numere roșii care nu-i, a făcut parte și ea dintr-o clasă de 30, și ultima dar nu cea din urmă, Mădălina Maria Veronica Hogea care n-are ghiozdan și nici…..(ghiciți voi) completează tabloul.

 

Timp de 4 ani ne-a pus capac Ioan Marinescu, zis și Cuieru, un diriginte de o severitate uneori absurdă care nu ne-a slăbit cu absențele și la care motivările expirau fix în 7 zile. Acum la sfârșit, mi-am dat seama că doamna director Melinda Silaghi nu-i așa un balaur, ci o persoana avizată să conducă un liceu așa cum e al nostru. Trecând peste toate, poate o să-mi fie dor de unii, poate nu…că aproape toți vă cărați la Cluj.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 6

Leave a Reply

%d bloggers like this: