Artmania 2011

Încă 35 de zile până la Artmania, încă puțin și o voi asculta live pe Tarja Turunen…încă 36 până o voi auzi pe Cristina Scabbia cântând , și eu pe lângă ea extaziată. Artmania e festivalul la care voiam să merg demult, încă din 2009 când m-a apucat febra concertelor. Din păcate i-am ratat pe cei de la Nightwish în 2009 și  la fel și pe Serj Tankian în 2010 pentru că festivalul a picat fix în perioada în care era organizată și Tabăra Medievală la Bistrița, unde eu câștigasem un bilet la Haggard.

 

Anul ăsta sper să nu mai ratez nimic, deși dacă stau bine să mă gândesc, ar fi multe chestii care ar putea să mă oprească din a vizita Sibiul și a participa la concerte în weekendul 12-13 august. Dar oricum, ar fi prea de tot să nu mai merg, gândiți-vă că  am biletul cumpărat încă din ianuarie, când nu era anunțați decât  cei de la Nevermore, care între timp și-au anulat concertele și nu mai vin la Sibiu, și Lacrimas Profundere, o trupă bună dar totuși…

 

Nebună după concerte, am dat 70 lei pe abonamentul la Artmania, în ianuarie, când erau confirmate doar 2 trupe, dar nerăbdarea mi-a fost răsplătită, astfel cu 70 lei dați atunci, am acces la concetele și evenimentele legate de Artmania din perioada 8 – 14 august 2011, plus acces în Piața Mare unde vor concerta Tarja Turunen, Sonata Arctica, Helloween, Republica, Lacrimas Profundere și Lacuna Coil .

 

Prostia e că în același timp, la Roșia Montană e Fân Fest, și aș fi vrut să mă duc și acolo, dar…pică atât, dar atât de prost, nici nu știu cum mă întorc din Sibiu, dar pe bune că nu mai contează, s-o ascult pe Tarja și să cânt(strig) din rasputeri “I will survive” de la Lacuna Coil și dupaia pot să mor (vorba vine).

 

Cine mai vine la ArtMania? Eu nu știu cu cine mă duc, important e că am bilet, în rest…relax.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

Leave a Reply

%d bloggers like this: