Amintiri de clasa a 8-a

Fratemio zilele astea face poze cu clasa. Termină clasa a VIII-a și mi-a cerut și mie să-i scriu pe panglică. Știți voi, panglica aia pe care o porți în piept la sfârșit de a VIII-a și pe care toți cunoscuții îți scriu dedicații. Parcă mai ieri eram și eu pe clasa a VIII-a și dădeam prietenilor panglica să-mi scrie, parcă mai ieri făceam și eu poze cu profesorii….eram mică, proastă, cu părul scurt și cu ochelari fumurii.

 

După ce i-am scris lui fratemio pe panglică m-a lovit așa rău melancolia încăt n-am rezistat să nu mi-o caut pe a mea și să mă apuc de citit. În total 45 de dedicații, 9 de la profesori. Și-am citit…și ce-am mai râs… Am să pun aici câteva dintre cele mai interesante dedicații.

 

“Îți urez succes la examen, mai ales acum că Dinamo a câștigat campionatul. Augh!Augh!Augh!” – Valy
“Noroc la examen și la băieți. Baftă în viață. AB²+AC²=BC² (Teorema lui Pitagora)” – Alex Farcaș
“Succes la examen. Și acum un citat: <<Trăbă>> să treci la mate. Sper să intri la ce liceu vrei, dar la cel mai slab profil de la acesta.” – Tibi
“Pentru cea mai trăznită colegă de clasă, îți doresc mult succes în tot ce vei face, și să nu te schimbi niciodată pentru că vei avea de câștigat prin felul tău de a fi.” – Paula Gheorghe

 

Ce zici Paula, m-am schimbat? E mai bine acum că m-am schimbat? E mai rău?

 

Și ca s-o citez pe fosta profă de engleză și pe Mary Hopkin, “Those Were the Days”. Nu neapărat că îmi lipsesc, a fost frumos…și mai puțin, dar a fost.

 

foto: adamaica.wordpress.com

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 8

Leave a Reply

%d bloggers like this: