Am un post si nu stiu ce titlu sa-i dau

Ce te faci când ajungi la momentul ăla ciudat în care te trezești cu examene care îți bat la ușa, atunci când nici nu știi unde s-au pierdut primele 3 luni de facultate și unde e studentul ăla timid și neștiutor? Te-ai implicat într-o mulțime de chestii care îți ocupă timpul, mai exact, tot timpul. Nu-ți pare rău că ai făcut alegerile alea, că doar tu le-ai făcut , și totuși…

 

Alergi de la un curs la altul, dintr-un pub în altul, din beție în beție și din muncă în muncă…ești tânăr și poți. Dar atunci când nu mai poți? Dar atunci când obosești, ce faci? Ei bine, continui, dada, n-ai timp să stai, n-ai timp să respiri, tu trebuie să produci.

 

Produci chestii de care momentan ești mândru, dar știu foarte bine că la un moment dat te vei lăsa de ele, vei evolua și vei dori altceva, ceva la un nivel mai înalt, poate un job mai bine pătit, un post mai important sau un proiect care să surprindă pe toată lumea.

 

Tu de obicei nu reușești să ai relații de lungă durată, fie că n-ai timp și pentru așa ceva, fie că persoana de lângă tine nu-ți apreciază munca și efortul depus, aș putea spune chiar că ai putea ține mai mult la ceea ce faci decât la cea/cel cu care ești. Ăsta e un lucru normal pentru genul tău, nu prea găsești oameni care să te înțeleagă că tu trebuie să fii mereu în centrul acținii.

 

Ăsta ești tu, și deocamdată îți place. Și totuși, respiră!

Post inspirat de un/o coleg/a de facultate.

 

Foto : www.quickmeme.com

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: