Am revenit

…pentru a nu știu câta oară. Septembrie n-a fost o lună bună pentru știință, astfel că vin să vă salut din nou după o lungă perioadă de timp. Lucrurile între timp s-au rezolvat, mi-am stabilit reședința legală și oficială înapoi în Cluj-Napoca, n-am scăpat de Hașdeu și oricât aș învăța tot n-o să prind loc în cămine mai bune. Nu învârt foarte multe și nici n-o ard foarte șmecher, doar respir și dau din pedale.

Actually o ard destul de dubios, în accese de râs și frustrări paralizante, sună pretențios dar efectiv îmi paralizează mintea când mă gândesc la cât sunt de proastă uneori și cât de catastrofal pot s-o dau în bară.

Ce fac cu blogul? Nu știu, în principiu scriu când vreau, ce vreau, despre cine vreau, n-am o tematică, nu sunt nișată și nici nu caut să mă fac cunoscută, să schimb lumea sau să salvez balenele cu cocoașă de la înec. Scriu pentru că, vorba cântecului, “și așa-mi vine câteodată, să dau cu blogu’ în piatră, hostingu’ să crape-ndată, dacă v-am mințit vreodată”.

Ce fac cu faculta? Aproape nimic, am cursuri foarte “sexy”, gen Introducere în Administrație Publică sau Bazele Economiei, îmi place că în comparație cu vacanța am o ocupație și sunt toată ziua plecată de acasă. Au trecut doar 2 zile din anul II de facultate și deja simt cum se apropie momentul în care va trebui să mă arunc cu capul înainte pe piața muncii, tata nu poate lucra pentru mine la nesfârșit.

Ce fac cu viața mea? Deocamdată mi-o distrug (in)voluntar, am așa o predispoziție pentru autodistrugere, e în caracterul meu crescut și tuns aiurea. Între timp încerc să mai fac câte ceva constructiv,  gen salvez planeta și mă deplasez cu prețioasa, extravaganta, brilianta Villma, care btw a primit un upgrade(roți vopsite și coș pe ghidon).

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

Leave a Reply

%d bloggers like this: