Alte frustrări

Mai am 2 examene. Din 8. Am o stare destul de aiurea. Sunt supărată, pe mine, pe tine(indiferent cine ești), pe orgoliul meu, pe viața ta, pe aroganța mea. Dar cu asta rămân, cu aroganța, cu faptul că eu sunt deșteaptă și ceilalți sunt proști… Adevărul adevărat e  că nu-s proști…iar eu nu sunt deșteaptă, dacă eram luam și eu note mai acceptabile la examene. Se pare că voi avea prima restanță chiar din anul I, primul semestru. Și nu-mi spuneți că nu ești student dacă n-ai restanțe, nu mă încălzește cu nimic…si nici nu-mi plătește taxa.

 

Sunt câțiva colegi la care țin, ei nu știu dar eu iubesc oamenii pasionați și  pe cei care se implică, îi iubesc pentru că mă motivează și pentru că sunt concurența mea, ce-ar fi lumea fără concurență? Problema e însă la mine, la faptul că nu pot să le țin piept așa cum aș vrea, așa cum ar trebui.

 

Nah, postul ăsta s-a transformat în unul plictisitor dar așa cum zicea Radu Moraru la întâlnirea pe care a avut-o ieri la FSPAC cu studenții jurnaliști, “Scrieți în fiecare zi” . Eu n-am să reușesc să scriu în fiecare zi dar îmi voi exersa scrisul ori de câte ori voi putea, chiar dacă scriu porcării.

 

 

PS: sunt doar supărată că am luat 7 la gramatică normativă și n-am știut mai nimic la comunicare vizuală…băăăi ce depri sunt : ))

 

PS2: ăsta-i porcu care face ravagii la avatarul meu

 

PS3: nici watermarku asta nu e ok, nu Bogdan?

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 5

 • Comunicarea vizuală e de obicei mai ușoară decât gramatica normativă.
  Gestalt dragă Teodora, m-a torturat și pe mine.

  Și în legătură cu watermark-ul, e prea centrat 😀

  • AM aflat si eu de la anii mai mari ca la gramatica nu se iau note mari dar anul asta e altceva. Cand vine vorba de analize si gestalt sunt oarba.

 • Eu nu am de unde sa stiu cum e la facultate, dar stiu cum este sa fii frustrata de anumite lucruri.
  Incearca sa iti canalizezi atentia nu doar pe real. O escapada de la ganduri pline nu strica.
  Succes la celelalte examene:D.

 • te stresesezi degeaba. iti zice un om care momentan e la a15a sesiune din viata lui. am vazut si am experimentat tot ce se putea… nu merita. fa-ti treaba fii buna la ce faci iar facultatea e doar un mijloc ca sa iei o diploma. si taxa da-o-n ma-sa. muncesti si faci faci bani cat sa o platesti 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: