Ajutor cu o idee?

Mâine(niciodată nu se începe o știre cu timpul acțiunii, dar asta nu e o știre) pentru cursul practic de comunicare verbală și nonverbală, trebuie să pregătesc un moment de stand up comedy. Nu am idee despre ce aș putea vorbi, iar clipurile de pe youtube nu m-au ajuat prea mult, nu ați putea veni voi cu o propunere?

 

Să zicem că la ultimele teme m-am descurcat și fără o pregătire în prealabil a discursului, dar de data aceasta nu simt că aș putea vorbi 5 minute și să mai și fac lumea să râdă, cred că sunt mai mult serioasă și rece decât caldă și haioasă. Prima temă la care nu m-am pregătit dinainte cu text a fost relatarea de la fața locului, însă pot să zic că a ieșit cât de cât ok, trebuie să lucrez mult în registru de piept.

 

A doua temă a fost interviul. Împreună cu o colegă trebuia să realizăm un interviu, apoi să schimbam rolurile între noi. Bineînțeles că nu ne-am pregătit înainte și am ajuns în fața camerei fără să știu ce mă va întreba colega, și invers. Dar ne-am descurcat.La stand up comedy cred că am s-o dau în bară, n-am de cine să mă iau.

 

Toate chestiile astea s-au întâmplat și se vor întâmpla în studioul Tv de la școală, în fața camerei de luat vederi. Am noroc că n-am emoții în fața camerei.

Deci, are cineva o idee despre ce aș putea vorbi?

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

Leave a Reply

%d bloggers like this: