2. Cu cine am fost?

Mi-a cam pierit cheful și mi-am cam ieșit din mână la scris posturi,daaar… cu cine m-am petrecut la MureșFotbalMeet? Cu toți, însă în special cu :

 

-Neydamn – olteanul venit din Craiova cu excesiv de multă energie, comparativ cu noi, ardelenii, și care a dat tonul petrecerii în Office. Am fost cazați în același hotel însă n-am avut perete comun, eu ocupând camera 315 iar el 313. În Dublin, când să luăm masa, nu-i mai tăcea gura, săracul Dragoș nici n-a apucat să guste din ciorbă de la atâta râs. A fost arbitrul meciului de replici dintre mine și Bogdan Anghelina, dar am impresia că i-a făcut favoruri , oricum m-am  revanșat în Office când m-a invitat la dans și eu i-am dat un cap în gură(din greșeală) :)) .

 

-Andrei – mi-a plăcut Andrei, l-am cunoscut pe terasă la SPA, și mai bine decât pe terasă, în Office, unde după câteva pahare de vin m-am apucat și eu de zbenguială, eu anti-talentul reghinean. Aaa, acum mi-am adus aminte, sunt supărată pe el, m-a trădat în Dublin, pe când să facem o pizza 50 – 50, el și-a comandat altceva, nașpaaa. E moldovean fără accent, vă dați seama?

 

-Nebunia – celălalt oltean cazat în același hotel cu mine, ceva mai moderat în scos cuvinte/secundă, a fost un gentleman pe tot parcursul evenimentului (mai puțin când mă lua la mișto că sufeream după o noapte albă). L-am stresat pe săracul Nebunia cu durerile mele de cap, picioare, gât și ce mai era, de i-am făcut capul calendar. Duminică dimineața am luat micul dejun în centrul Tg Mureșului , apoi ne-am mai plimbat prin centru în căutarea unei farmacii(eu aveam probleme), printre altele și-a exprimat părerea despre spațiul verde din centru, părere nu prea pozitivă, în fine.

 

-Anca Cojocaru – n-are link dar are o gură, wei… și vorbește atât de repede. Pe terasă la spa era mai mare berea decât ea, păcat că a ratat toată distracția din Office, Neydamn poate să-i confirme.

 

-Vlad Tomuleț – l-am dezbrăcat de tricoul lui mărimea S, pentru că în M-ul meu înotam. L-am dezbrăcat după lungi insistențe, vă dați seama? O fată încearcă să dezbrace un băiat și el nu vrea.

 

De ăștia din Mureș nu-mi mai dau cu părerea… au făcut o treabă excelentă, nu mă așteptam să iasă și să mă simt așa bine,  well done! Hai că le dau link-uri că dupaia se supără și nu mă mai cheamă niciunde . Deci, de organizare au fost responsabili : Bogdan , Lenesu si Mihai Negrea .

 

PS : cum era povestea? doi olteni si-o ardeleanca….

 

PPS : am îndrăznit să pun altă poză decât aia cu grupul în care oricum eu nu apar:))

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 11

Leave a Reply

%d bloggers like this: